O MENI

Sem Liza Kregar in sem licencirana inštruktorica skupinske fitnes vadbe.

S skupinskimi vadbami sem se srečala pri 16 letih in se zaljubila na prvi pogled. Po dveh letih aktivnega treniranja sem najprej opravila licenco za vodenje vadbe BodyStep Les Mills, kasneje pa še dve stopnji izobraževanja za vodenje skupinskih vadb pri Fitnes zvezi Slovenije. Leta 2013 sem soustanovila Športni klub Feniks v Kamniku, v katerem sem delovala kar šest let in si pridobila ogromno dodatnih izkušenj tako z vodenjem vadb, kot tudi s področja poslovnega vodenja . Letos pa sem se po tehtnem premisleku odločila za povsem samostojno pot. Registrirala sem svojo FTŽ znamko in vadbe razširila na več lokacij, treningi pa so dobili tudi ONLINE obliko. 

Moje poslanstvo je ljudem približati zdrav življenjski slog in ljubezen do gibanja, zato sem na podlagi izkušenj dela z ljudmi in vodenja skupinskih vadb zasnovala Funkcionalni trening, namenjen predvsem ženskam- FTŽ. Menim, da znanja nikoli ni dovolj, zato različne tehnike in vaje preizkušam na sebi, da vidim kaj ustreza meni, nato pa to delim naprej. 

V prostem času rada berem, izvajam jogo, meditiram, se družim s prijatelji in grem na dobro kavo.

Redna vadba ima pozitivne učinke tako na fizično pripravljenost, saj nam pomaga pri vsakdanjih opravilih, kot tudi na psihično stanje- lažje premagovanje stresnih situacij, več življenjske energije, boljši spanec, bolj pozitiven odnos do življenja,... Če pa bosta ob vsem tem še naša zadnjica in trebušček dobro izgledala, se ne bomo pritoževale.

Ni razloga, da se mi ne pridružiš. 

Toplo vabljena!