top of page
Liza85.jpg

Živjo, sem Liza,

licencirana inštruktorica skupinske fitnes vadbe in ustanoviteljica znamke FTŽ.

S skupinskimi vadbami sem se srečala pri 16 letih in se zaljubila na prvi pogled. Po dveh letih aktivnega treniranja sem najprej opravila licenco za vodenje Les Mills vadbe, kasneje pa še dve stopnji izobraževanja za vodenje skupinskih vadb pri Fitnes zvezi Slovenije. Leta 2013 sem soustanovila športni klub v Kamniku, v katerem sem delovala kar šest let in si pridobila ogromno dodatnih izkušenj tako z vodenjem vadb, kot tudi s področja poslovnega vodenja. 

Nato pa sem se v 2020 po tehtnem premisleku odločila za povsem samostojno pot. Registrirala sem svojo FTŽ znamko in vadbe razširila na več lokacij, treningi pa so dobili tudi ONLINE obliko. 

Menim, da znanja nikoli ni dovolj, zato različne tehnike in vaje preizkušam na sebi, da vidim kaj ustreza meni, nato pa to delim naprej.  Rada raziskujem, se učim, odkrivam nova znanja in poglede na življenje. 

Poleg vodenja vadb zadnjih 10 let veliko delam tudi z otroki. 6 mesecev na leto vodim različne animacije in predšolske otroke učim smučanje, med poletjem pa organiziram poletno varstvo za osnovnošolce. Ker sem v preteklosti odvodila preko 600 rojstnodnevnih praznovanj za otroke, sem letos pripravila tudi svoj program - praznovanja za damice.

Redna vadba in kvalitetna prehrana imata pozitivne učinke tako na fizično pripravljenost kot tudi na psihično stanje- lažje premagovanje stresnih situacij, več življenjske energije, boljši spanec, bolj pozitiven odnos do življenja,... Če pa bosta ob vsem tem še naša zadnjica in trebušček dobro izgledala, se ne bomo pritoževale.

Ni razloga, da se mi ne pridružiš. 

Toplo vabljena! 

bottom of page