top of page
Liza00.jpg

Živjo, sem Liza,

licencirana inštruktorica skupinske fitnes vadbe, ustanoviteljica znamke FTŽ in prehranska svetovalka. 

S skupinskimi vadbami sem se srečala pri 16 letih in se zaljubila na prvi pogled. Po dveh letih aktivnega treniranja sem najprej opravila licenco za vodenje Les Mills vadbe, kasneje pa še dve stopnji izobraževanja za vodenje skupinskih vadb pri Fitnes zvezi Slovenije. Leta 2013 sem soustanovila športni klub v Kamniku, v katerem sem delovala kar šest let in si pridobila ogromno dodatnih izkušenj tako z vodenjem vadb, kot tudi s področja poslovnega vodenja . V

Nato pa sem se v 2020 po tehtnem premisleku odločila za povsem samostojno pot. Registrirala sem svojo FTŽ znamko in vadbe razširila na več lokacij, treningi pa so dobili tudi ONLINE obliko. 

Moje poslanstvo je ljudem približati zdrav življenjski slog in ljubezen do skrbi zase, zato sem na podlagi izkušenj dela z ljudmi in vodenja skupinskih vadb zasnovala Funkcionalni trening, namenjen predvsem ženskam. Ker pa je pomemben aspekt zdravega življenja tudi prehrana, sem opravila še izpit za prehransko svetovalko. 

Menim, da znanja nikoli ni dovolj, zato različne tehnike in vaje preizkušam na sebi, da vidim kaj ustreza meni, nato pa to delim naprej.  Rada raziskujem, se učim, odkrivam nova znanja in poglede na življenje. 

V prostem času rada potujem, berem, se družim z ljudmi, ki so mi blizu in sprehajam svojo

psičko Lili.

Redna vadba in kvalitetna prehrana imata pozitivne učinke tako na fizično pripravljenost kot tudi na psihično stanje- lažje premagovanje stresnih situacij, več življenjske energije, boljši spanec, bolj pozitiven odnos do življenja,... Če pa bosta ob vsem tem še naša zadnjica in trebušček dobro izgledala, se ne bomo pritoževale.

Ni razloga, da se mi ne pridružiš. 

Toplo vabljena! 

bottom of page