Search
  • Liza Kregar

A ti še ne hodiš na FTŽ ?


V poplavi vadb ženska danes težko sploh najde nekaj, kar je primerno zanjo oziroma kar bi ji najbolj koristilo. Nobena vadba ni boljša ali slabša, vsaj v kolikor je vodena s strani kvalitetnega inštruktorja, gre le za osredotočanje na različne gibalne sposobnosti.

Seveda je dobro razvijati vse sposobnosti. Ker pa vemo, da ima sodobna ženska na voljo zgolj 24 ur v dnevu, opravkov pa za še enkrat toliko, se težko udeleži vseh vadb, vsak dan.

Zato sem se potrudila in zasnovala vadbo, ki zajema čim več omenjenih gibalnih sposobnosti. Ne bomo razvijale zgolj ene do maksimuma, ampak vsako toliko, da nam bo to koristilo v vsakdanjem življenju. Da se bomo dobro počutile, imele več energije, po svetu hodile boljše volje, pa še kak odvečen kilogram bomo izgubile oziroma učvrstile svoje telo, na katerega smo malo pozabile.


KAKO IZGLEDA VADBENA ENOTA?


Vsaka vadbena ura je drugačna in traja cca 45 minut:

1. Ogrevanje, ki zajema osnovne ogrevalne vaje, učenje tehnike vaj, ki jih izvajamo v nadaljevanju, dinamični razteg- 10 min

2. 3 serije po 6 vaj : vaje za kondicijo, koordinacijo, stabilnost, moč, agilnost, ravnotežje,…z različnimi pripomočki ( kolebnice, utežke, steperji, blazine, krpice, žoge,…)- 20 min

3. Vaje za učvrstitev zadnjice in trebuha- 5 min

4. Raztezanje in sproščanje (vaje za sproščanje, gibljivost, dihalne vaje) – do 10 min


Skratka, vse v enem!

A še vidiš kakšen razlog, da ne prideš?!


Liza


#middleagefitness #workout #goodhabits

101 views
 

041882684

©2019 by Liza Kregar- Funkcionalni trening za ženske FTŽ. Proudly created with Wix.com