top of page

Kaj je FTŽ trening?

FTŽ je krajše za funkcionalni trening za ženske. S prijetnimi, a hkrati učinkovitimi treningi želim predstavnicam nežnejšega spola približati zdrav življenjski slog. V 45 minutni format vadbe vključujem vaje za vse gibalne sposobnosti, ki nam omogočajo dobro funkcioniranje v vsakdanjem življenju. Najprej poskrbimo za kvalitetno ogrevanje, nato pa sledi glavni del, ki je oblikovan po sistemu intervalnega treninga.  Poudarjam, da si vaje vsaka posameznica prilagodi po svojih sposobnostih, zato je trening res primeren za vse. Vedno pokažem več variacij in vsaka si izbere želeno stopnjo. Posamezne vaje so zelo različne, od tistih za moč, vzdržljivost, ravnotežje, koordinacijo,…včasih delamo zgolj z lastno težo, včasih uporabljamo tudi rekvizite, kot so proste utežke, kolebnice, elastike, žoge, stol,… Sledijo še dodatne vaje za oblikovanje zadnjice in trebuščka na blazini, na koncu pa obvezen razteg in še bolj obvezno sproščanje.

Pozitivni učinki FTŽ vadbe: 

- močnejše in bolj čvrsto telo

- več kondicije

- boljša gibljivost

- več energije

- boljši spanec

- boljša samozavest

- pozitivno razpoloženje

-...

Liza29.jpg
Liza7.jpg

ONLINE FTŽ 
(PAKET 12 TRENINGOV + FIT BROŠURA)

PRIJAVO pošlješ na  ftz.treningi@gmail.com. Odgovorim ti s podatki za nakazilo in po prejetem plačilu ti dostop pošljem na tvoj e-mail.

Cena 29,90 eur. Dostop velja neomejeno.

  • PAKET vsebuje 12 online treningov, ki si jih lahko ogledaš kjerkoli in kadarkoli.

  • Zraven dobiš še GRATIS fit brošurico na več kot 20 straneh.

  • Treningi so v celoti vodeni, dodana je tudi glasba in odštevalnik časa.

  • Treningi so različni:  FTŽ KLASIK 45min, FTŽ UTEŽKE 45min, FTŽ INTENZIVNI 30 min, FTŽ sproščanje 30 min, FTŽ trebuh in noge/zadnjica 15 min.

FTŽ V ŽIVO

  • MENGEŠ - MATLUX studio v industrijski coni Topole: Torek in četrtek ob 18.30

INDIVIDUALNE URE: lokacija in ure po dogovoru

(v Kamniku, Mengšu in okolici)

Liza51.jpg
Red and Blue Photo Drink Menu (2).png

MNENJA FTŽ- JEVK

Kakšna je tvoja izkušnja s FTŽ vadbo?

Vadba, s katero aktiviraš vse mišice v telesu, učvrstiš telo in se sprostiš po napornem dnevu. Moja najljubša oblika vadbe, kar sem jih obiskovala. Pa še inštruktorico imamo najboljšo! 
Priporočam vsaki!

Neža U.

Odlična vadba, kjer je vedno nekaj novega, nikoli dolgočasno in preden se zaveš, da telovadiš, je že konec! 

Janja M.

Nikoli nisem marala skupinskih vadb, odkar pa sem odkrila FTŽ, sem zasvojena že od prvega obiska. Res je prijetno s koristnim.
Morate sprobat!

Eva C.

Top vadba. Zasvoji tudi nas, malo manj športne po duši. Te kratke, raznolike in intenzivne vaje so ključ do uspeha. Pridite probat!

Sara A.

bottom of page